Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználó név
Jelszó *
Emléklezz rám

Vásárnaptár 2018.

Ingyenes közműcsatlakozás, olcsóbb és fogyasztóbarát ügyintézés

TÁJÉKOZTATÓ

Ingyenes közműcsatlakozás, olcsóbb és fogyasztóbarát ügyintézés

A Kormány a családok, valamint a kis- és közepes vállalkozások terheinek további mérséklése érdekében ingyenessé teszi a közműcsatlakozásokat, továbbá mérsékli vagy teljesen ingyenessé teszi az ide kapcsolódó eljárási díjakat és a korábbinál lényegesen gyorsabb munkára kényszeríti a közműveket.

 A lakosság terheinek csökkentésével a korábbi támogatások mellé egy újabb jelentős segítséget adunk a családoknak az otthonteremtéséhez, legyen szó új ingatlan építéséről vagy a meglévő átalakításáról, valamint megszabadítjuk a kis és közepes vállalkozásokat egy hatalmas pénzügyi és bürokratikus tehertől, javítva ezzel is a hazai kkv szektor versenyképességét.

Bővebben...

Országos Állat-és Kirakodó Vásár - Ónod

BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

ÉLELMISZERLÁNC-BIZTONSÁGI ÉS ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI IGAZGATÓSÁGA

Ónod Község Önkormányzata által havonta tartandó országos állat- és kirakodóvásár rendezvényre a kéknyelv betegség magyarországi megjelenésével elrendelt intézkedések betartásának biztosítása céljából kérődző állatok beszállítását megtiltja.


A vásárra szarvasmarha, juh, kecske és egyéb kérődző állat nem szállítható be, a vásáron nem árusítható!


Határozat visszavonásig érvényes.

 

  Ónodi Vásár

 Egy 1396. július 9-én kelt oklevelében Zsigmond király Ónodnak Mezővárosi és Vásártartási jogot adományoz. Ónod ezzel az egyik legrégebbi vásártartási joggal rendelkező település az országban, hisz a mai napig minden hónap első csütörtökén Országos Állat- és Kirakodó Vásár kerül megrendezésre a településen, sok ezres vásározó részvételével. A vásár a kora hajnali órákban kezdődik és az időjárástól függően 13-14 óráig tart.

Bővebben...

Szúnyogirtás 2017

 

Tájékoztató