Ónod község honlapja - Váczi Anita a Miss Colours Hungary szépségverseny első udvarhölgye
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználó név
Jelszó *
Emléklezz rám

Archívum

Váczi Anita a Miss Colours Hungary szépségverseny első udvarhölgye

Miss Colours Hungary 2013

A 2013. március 9-én megrendezett Miss Colours Hungary 2013 kerekesszékes szépségversenyen második , azaz első udvarhölgy helyezést ért el Váczi Anita ónodi lakos

A szombat este megrendezett kerekesszékes szépségversenyt Dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelő államtitkár, a rendezvény fővédnöke nyitotta meg. Ezután Pataki Zita, az RTL Klub műsorvezetője köszöntötte a vendégeket.

A szépségversenyen a döntős hölgyek három felvonulással mutatkoztak be a színpadon Nemes Nóra koreográfiájával, valamint bemutatták a versenyzők bemutatkozó filmjeit, amelyben meséltek jelentkezésük okairól, és a felkészítési időszakról.

A rendezvényen idén is volt sztár fellépő, Radics Gigi szórakoztatta a közönséget dalaival, közöttük az „Úgy fáj” című slágerlista vezető dallal.

A rendezvényen a Nem Adom Fel Alapítvány képviseletében Papp Szabolcs elmondta, alapítványuk a „Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen” értékrend mentén jött létre, és változatos, és egyre bővülő programjaikkal ugyanazt a központi üzenetet igyekeznek alátámasztani: bármilyen háttérből is jövünk, mindannyian elég gazdagok vagyunk ahhoz, hogy másoknak segítsünk, amire remek példa a Miss Colours Hungary szépségverseny is.

A három kör végén kihirdették a győzteseket. A legsportosabb hölgynek járó díjat Ferenczi Tünde kapta. A harmadik helyezett, azaz második udvarhölgy Almási Nikolett lett, a második helyezett, azaz első udvarhölgy Váczi Anita, a győztes pedig a húszéves Vasas Vanda, aki a közönségdíjat is elnyerte.

A zsűriben szerepelt Varga Katalin, a Miss Colours Hungary 2012 győztese, Szekeres Pál sportért felelős helyettes államtitkár, Orosz Barbara, műsorvezető, Kucsera Zsolt mesterfodrász, és Szabó Géza, a rendezvénynek helyet adó Larus Rendezvényközpont tulajdonosa.

Kazány Tibor főszervező, a Colours Rehab Kft. ügyvezetője elmondta a közönségnek, hogy idén is fontosnak tartotta bemutatni, hogy a kerekesszékes emberek is élhetnek teljes életet, hiszen ezeket a határokat át lehet lépni a szó szoros értelmében. Megtudhattuk, hogy a szépségverseny kapcsán egyre több döntéshozóhoz jut el az akadálymentesítés ügye, valamint kiemelkedő eredmény, hogy a tavalyi győztes, Varga Katalin az első kerekesszékes modell, aki egy nemzetközi divatlap borítóján szerepelt Európában. „Számos további eredményt sorolhatnék, mint a szakmai szervezetek felkérései, az emberek pozitív visszajelzései, de a lényeg, hogy a Miss Colours Hungary szépségverseny hatására úgy gondoljuk, elindult a szemléletváltás a mozgáskorlátozottakkal kapcsolatban azáltal, hogy bemutattuk, a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt át lehet lépni” – összegezte a rendezvényt Kazány Tibor.

A főszervező megköszönte továbbá a partnereknek, támogatóknak a segítséget, valamint minden résztvevőnek, akik jegyet váltottak az eseményre, hiszen a bevételt a szervezők felajánlották a Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetének, amelyet képviselőjük, Makk Ádám vett át.

     

     Váczi Anita

 "Váczi Anita vagyok, egy gyermek édesanyja. 1986. február 9-én születtem Miskolcon. 2003. november 1-én autóbalesetben sérültem, és azóta kerekesszékben élem az életem. 2004-ben érettségiztem a Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium és Szakközépiskolában. Jelenleg gyermekneveléssel és a TVSE színeiben kajakozással töltöm az időm. Azt gondolom, hogy azzal tudnék hozzájárulni az akadálymentesítés ügyéhez, hogy mivel az elkövetkezendő időkben sokszor fogom járni az országot, így sok helyen felhívhatnám ránk és igényeinkre a figyelmet."

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: http://www.misscolours.com